Öppettider
krispig kronärtskocka, pecorino, syrad fänkål, olivolja
koreansk mild chiliglaze, korianderpärlor, lotuschips, yuzu, sesamolja, reducerad soja
pistagenötter, nashipäron, pinjenötter, draget fläsklägg, katrinplommongelé
sandefjordsås, forellrom, pepparrot, äpple, brynt smör, friterade potatispuffar
rostad paprikkräm, rökt sötpotatisskum, romanesko, padrones, rödvinsreduktion, smör på anchopeppar, majsfrittata
rårörda hjortron, brynt smör crumble, riven karamelliserad ost
yuzucurd, saftig vallmokaka, vit chokladcréme, citronmaräng, hallonpannacotta, spritade hallon
crispy artichoke, pecorino, pickled fennel, olive oil
chili glaze, coriander pearls, lotus chips, yuzu, sesame oil, soy reduction
pistachios, nashi pears, pine nuts, pulled pork leg, prune gel
Sandefjord sauce, trout roe, horseradish, apple, browned butter, fried potato puffs
roasted pepper cream, smoked sweet potato foam, romanesco, padrones, red wine reduction, ancho chili butter, corn frittata
raw-stirred cranberries, browned butter crumble, grated caramelised cheese
yuzu curd, juicy poppy seed cake, white chocolate crème, lemon meringue, raspberry panna cotta, spirited raspberries
koreansk mild chiliglaze, lotuschips, yuzu, korianderpärlor, reducerad soja
rostad paprikacréme, romanesco, padrones, rödvinsreduktion, smör på anchopeppar, majsfrittata
yuzu curd, saftig vallmokaka, vit chokladcréme, citronmaräng, spritade hallon
pistage & pinjenötter, anklever, nashipäron, draget fläsklägg, katrinplommongelé
koreansk mild chiliglaze, lotuschips, yuzu, korianderpärlor, reducerad soja
rostad paprikacréme, romanesco, padrones, rödvinsreduktion, smör på anchopeppar, majsfrittata
yuzu curd, saftig vallmokaka, vit chokladcréme, citronmaräng, spritade hallon
pistage & pinjenötter, nashipäron, katrinplommongelé
Vin
Förrätt: Chablis Vielle Vignes Sainte Claire, NR. 5595
Varmrätt: Chino Cuisine de ma Mere, NR. 71529
Dessert: Brachetto d'Acqui, NR. 6260
Öl
Förrätt: 41337 Session Pale Ale, NR. 30540
Varmrätt: Founders Highball Drifter, NR. 11804
Dessert: Timmermans, NR. 1685
Alkoholfritt
Förrätt: Tosterup Verjus, NR. 11969
Varmrätt: Nigrum, NR. 1925
Dessert: Funky Fluid, NR. 1923
koreansk mild chiliglaze, lotuschips, yuzu, korianderpärlor, reducerad soja
rostad paprikacréme, romanesco, padrones, rödvinsreduktion, smör på anchopeppar, majsfrittata
yuzu curd, saftig vallmokaka, vit chokladcréme, citronmaräng, spritade hallon
pistage & pinjenötter, anklever, nashipäron, draget fläsklägg, katrinplommongelé
koreansk mild chiliglaze, lotuschips, yuzu, korianderpärlor, reducerad soja
rostad paprikacréme, romanesco, padrones, rödvinsreduktion, smör på anchopeppar, majsfrittata
yuzu curd, saftig vallmokaka, vit chokladcréme, citronmaräng, spritade hallon
pistage & pinjenötter, nashipäron, katrinplommongelé
Vin
Förrätt: Chablis Vielle Vignes Sainte Claire, NR. 5595
Varmrätt: Chino Cuisine de ma Mere, NR. 71529
Dessert: Brachetto d'Acqui, NR. 6260
Öl
Förrätt: 41337 Session Pale Ale, NR. 30540
Varmrätt: Founders Highball Drifter, NR. 11804
Dessert: Timmermans, NR. 1685
Alkoholfritt
Förrätt: Tosterup Verjus, NR. 11969
Varmrätt: Nigrum, NR. 1925
Dessert: Funky Fluid, NR. 1923
Lyxa till det i januari då du kan njuta av vårt fantastiska erbjudande: Trerättersmeny tisdag till torsdag för endast 555kr per person.
Boka vanlig middag så beställer ni vår trerättersmeny på plats.
Menyn finns som vegetarisk/vegansk och anpassad efter allergier.