Öppettider
Att restauranger satsar på hållbarhet blir allt viktigare bland både entreprenörer och gäster, och fler engagerar sig i frågor för en hållbar restaurangnäring. Vi på Hunger & Törst arbetar kontinuerligt med områden som miljö, tillgänglighet, ekonomi och mat. För oss är det viktigt att hålla en linje om tydligt kvalitetstänk och satsar helt på säsongsbetonade råvaror. Våra kockar byter ut menyn varje månad, allt för att erbjuda gästerna en förhöjd upplevelse som också baseras på tillgång. Vi har även gjort ett aktivt val i att gynna vårt närområde och stötta lokala producenter med unika produkter såsom Bryggverket, Idunn Wine, Mathantverket, U&Me Beer m fl.
Hos oss möter våra gäster en personal med ett stort yrkeskunnande och vi vill inte bara motsvara, utan överträffa, gästernas förväntan. Vi har i förväg komponerat mat och dryck och vårt koncept upplever vi uppskattas av både nya och återkommande gäster. Medarbetarna vet hur viktigt det är med kvalitet och service på hög nivå och för att gäster ska få den bästa tänkbara upplevelsen arbetar vi kontinuerligt med dessa frågor. Det ger alltifrån en personlig stolthet till delaktighet och ansvar. Hunger & Törst är ingen vanlig restaurang och det ska kännas från första stunden man besöker oss.