GALEJ - en festvåning mitt i stan

Galej Festvåning, en trappa ner från Facit Bar på Kungsgatan 63 mitt i stan, en lokal med extra allt, perfekt till både företag och privata tillställningar.Vi bygger om hela lokalen efter era önskemål, så att ni får en så välplanerad och genomtänkt upplevelse som möjligt. Oavsett om ni är från 30 till 180 gäster på middag/bröllop/fest, har en konferens med upp till 180 deltagare eller vill gå en spännande kurs i vårt fantastiska kök så skräddarsyr vi lokalen efter detta.

I grundpriset ingår allt från den senaste tekniska utrustningen för digitala möten och konferens, scen med onödigt stor musikanläggning som kan användas till allt från dansmusik till konserter, samt senaste generationen av ljusanläggning för er som vill showa och dansa!
Vill ni kolla på lokalen, eller ha en offert, hör av er till vår bokningsansvarig:malin@facitbar.se eller 090–63000

VÄLKOMNA TILL EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA!

Bokningsförfrågan

Fest / middag

Här har ni den optimala festlokalen för personalfesten,födelsedagen eller bara fest i ren allmänhet. Vi skräddarsyr en trerättersmeny som passar era önskemål. Vår prisvinnande bar med våra fantastiska bartendrar finns givetvis i lokalen för er hela kvällen. Vi tar självklart hand om alla förberedelser och allt efterarbetet så att du bara kan njuta av festen.

695kr per person inkl. 3-rättersmeny, lokal och all teknisk ljud och ljusutrustning

Konferens

Anordna er konferens i vår mysiga och ombonade konferenslokal som är belägen mitt i centrala stan. Här finns all teknik och alla bekvämligheter ni behöver och självklart erbjuder vi riktigt bra mat och fika av högsta kvalitét. Behöver ni några extratjänster? Vi fixar det mesta ni kan önska er för en perfekt konferens. Ät gärna en middag hos oss efter er konferens, vi lämnar ett rabatterat pris på maten!

I en heldagskonferens ingår:
Lokal - teknisk utrustning, möblering enligt önskemål, full service
– Förmiddagsfika
– Tallriksserverad lunch och kaffe uppe i Facits matsal
– Eftermiddagsfika
– Vatten, kolsyrat vatten och frukt finns tillgängligt hela dagen

Halvdagskonferens: 425kr per person
Heldagskonferens: 655kr per person

Bröllop

Idag är er dag så luta er tillbaka och njut av festen tillsammans med gästerna – vi fixar allt! Både meny och arrangemanget skräddarsys efter era önskemål. Vi erbjuder alla extratjänster ni kan tänka er. Allt från blomsterarrangemang, Dj, bröllopstårta, fotograf, filmare, transport för brudparet, underhållning till lekar eller annat som ni önskar.

I grundutbudet ingår:
Lokal med all teknisk utrustning, möblering, bordsdukning, serveringspersonal, bartender och städning.
– 3-rätters skräddarsydd bröllopsmeny
– Bröllopsplanering med vår bröllopskoordinator Malin Vallin

Grundpris: 695kr per person inkl. 3-rätters skräddarsydd bröllopsmeny

Provningar & kurser

Detta går att göra på Galej i anslutning till ert arrangemang eller som ett arrangemang i sig.

Cocktailföreläsning med Emil Åreng:
1,5 timmes föreläsning, inklusive 3 cocktails, där han ger dig en grundlig historia i sprit och lär er grunderna i hur ni kan leverera pangcocktails hemma.

Minimum 8 personer, 695kr per person

Vinprovning/Champagneprovning med Malin Vallin:
Vill du lära dig mer om vin eller Champagne? Välkommen på en härlig stund i vinet eller Champagnens tecken. Provningen leds av en sveriges vassaste sommelierer, Malin Vallin, och innefattar dryck med passande snacks till.

Minimum 8 personer, 995kr per person

Klassisk cocktailföreläsning med barmästare Erik Andersson:
1,5 timmes föreläsning, inklusive 3 klassiskacocktails. Erik lotsar er genom cocktailens historia och surrar om tips och tricks för att ni skall bli bättre i er hemmabar.

Minimum 8 personer, 695kr

Ölprovning med Bryggverket:
Dom galna genierna från Bryggverket häller öl, surrar öl och allmänt nördar ner sig i malt och humle. Ni testar öl med passande snacks till.

Minimum 8 personer, 695kr per person

Porten

Då vi byggde om lokalen till festvåning, monterade vi ner en stor rulltrappa för att kunna bygga vår mäktiga trapp. När rulltrappan skulle ut, var vi tvungna att göra en stor öppning i en vägg, denna öppning gjorde vi sedan om till en port. Detta betyder att allt från bilar och skotrar till vad som helst kan köras in i vår festvåning tack vare vår stora port!

Vill ni boka? Tryck på knappen och fyll i formuläret.

Bokningsförfrågan