Öppettider
Vi har en organisk meny i ständig förändring för att kunna laga det vi tycker mest om, råvarumässigt, just här och nu. Lokalt, hållbart och prisvärt är ledord som ständigt är närvarande i vårt kök. En sjurätters meny komponeras efter dessa förutsättningar, där du
väljer om du vill äta sju, fem eller tre rätter (dessa menyer finns även som vegetariska/veganska eller anpassade efter era eventuella allergier). Till detta matchar våra sommelierer noggrant ett dryckespaket, eller så väljer du själv från vår vinkammare.Vi brinner även för alkoholfria drycker, så givetvis har vi lika välkomponerade alkoholfria dryckespaket.
Sjurättersmeny 895 kr, femrättersmeny 695 kr och trerättersmeny 595 kr. Dryckespaket presenteras på plats. Självklart serverar vi även vegetariska och allergivänliga alternativ.
Dryckespaket: Sjurätters 725 kr, femrätters 595 kr och trerätters 365 kr.
eldad gurka, sås gribiche, löjrom, friterat rispapper, picklad citron
picklad fänkål, brynt smörsås, rökt olivolja, västerbottensost
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
smörkokt silverlök, krondill & musselvelouté, morotsemulsion, krispig potatis
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
brynt smör, marconamandel, kavringsmul
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
blackened cucmber, sauce gribiche, vendace roe, fried rice paper, pickled lemon
pickled fennel, browned butter sauce, smoked olive oil, local cheese
Gruyère creme, crispy jerusalem artichoke, balsamico reduction, pickled onions
butter boiled silver onion, crown dill & mussel velouté, carrot emulsion, crispy potatoes
late summer vegetables, pumpkin emulsion, chanterelle reduction, summer truffle butter, browned butter baked new potatoes
browned butter, marcona almonds, brown bread crumbles
Italian meringue, cream cheese ice cream, milk chocolate mousse, cloudberry gel
eldad gurka, sås gribiche, löjrom, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
eldad gurka, sås gribiche, citronpärlor, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
Förrätt:
eldad gurka, sås gribiche, löjrom, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
eldad gurka, sås gribiche, citronpärlor, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
Förrätt: