Besök oss
Vasagatan 1
Ring oss
090-77 10 00
Maila oss
info@hungerochtorst.se
Öppettider
I vårt mysiga Chambre séparée- rum tar vi emot sällskap från 12-22 personer. Ni sitter helt för er själva i en härlig och trevlig miljö. Ring 090–771000 om ni har några funderingar!
Boka Privata Rummet Tisdag-TorsdagBoka Privata Rummet Fredag-Lördag
shiitakesvampsoppa, pepparrotsemulsion, ingefärspärlor, krasseolja
bresola, friterad kapris, gravad äggula, emulsion på vindelnrökt sidfläsk, picklad citron
rökt stenbitsrom, ramslöksmajonnäs, isad rädisa, picklad fänkål, puffat bovete
romanesco, pumpapuré, yuzubrynt smör, picklad kålrabbi
bakad svensk grissida, syrliga morötter, silverlök, friterad kronärtsskocka, rödvinsreduktion, cidersenap, rostad jordärtskockscrème
(till 3r lägger vi till krispig färskpotatis)
mandelkaka, rostad mandel, älgörtsgelé, spritade hjortron
rostad kexglass, röda vinbär, kristalliserad choklad, vinbärsflarn
shiitake mushroom soup, horseradish emulsion, ginger pearls, cress oil
bresola, fried capers, cured yolk, smoked porkbelly emulsion, pickled lemon
smoked lumpfish roe, ramson mayonnaise, iced radish, pickled fennel, puffed buckwheat
romaneso, pumpkin puree, browned yuzu butter, pickled kohlrabi
baked swedish porkbelly, pickled carrots, silver onion, fried artichoke, red wine reduction, cider mustard, roasted Jerusalem artichoke creme
almond cake, roasted almonds, local herb gel, cloudberries
biscuit ice cream, redcurrants, caramelized chocolate, currant flan
bresola, friterad kapris, gravad äggula, emulsion på vindelnrökt sidfläsk, picklad citron
bakad svensk grissida, syrliga morötter, silverlök, friterad kronärtsskocka, rödvinsreduktion, cidersenap, brynt smör, krispig färskpotatis
parfait på rostade kex, röda vinbär, kristalliserad choklad, vinbärsflarn
friterad kapris, gravad äggula, emulsion på betor, picklad citron
pumpaemulsion, syrliga morötter, silverlök, friterad kronärtsskocka, rödvinsreduktion, cidersenap, brynt smör, krispig färskpotatis
parfait på rostade kex, röda vinbär, kristalliserad choklad, vinbärsflarn
Förrätt: Leth, NR 76570
Varmrättt: Col d'Orcia Brunello, NR 12357
Dessert: Château Baulac Dodijos, NR 2154
Förrätt: Leitz Eins Zwei Zero, NR 1968
Varmrätt: Rålund alkoholfri, NR 19039
Dessert: Hopple, NR 11902
Förrätt: Fashion dad dolphin wrestler, NR 31495
Varmrätt: Snöan, NR 31026
Dessert: Browar Funky fluid, NR 10487
bresola, friterad kapris, gravad äggula, emulsion på vindelnrökt sidfläsk, picklad citron
rökt stenbitsrom, ramslöksmajonnäs, isad rädisa, picklad fänkål, puffat bovete
friterad kapris, gravad äggula, emulsion på betor, picklad citron
bakad svensk grissida, syrliga morötter, silverlök, friterad kronärtsskocka, rödvinsreduktion, cidersenap, brynt smör, krispig färskpotatis
romanesco, pumpapuré, yuzubrynt smör, picklad kålrabbi
pumpaemulsion, syrliga morötter, silverlök, friterad kronärtsskocka, rödvinsreduktion, cidersenap, brynt smör, krispig färskpotatis