Öppettider
I vårt mysiga Chambre séparée- rum tar vi emot sällskap från 12-20 personer, där ni väljer mellan vår femrätters- eller sjurätters meny.
Ni sitter helt för er själva i en härlig och trevlig miljö.
Ring 090–771000 om ni har några funderingar!
smörad hummerbuljong, shizu, majscréme, yuzuvinägrett
Gruyèrskum, balsamkokta lingon, picklat äpple
svart tryffel, semitorkade röda vinbär, skummad kyckling & anklever- velouté, dragon
risotto på färsk majs, skärbönor, krispig panko, confiterad citronhollandaise
sotad gotländsk morot, pepparglaserad pärllök, kantarellsmör, portvinsreduktion, krispig potatismunk
hjortonsalsa, honungsglaze, friterad rosmarin
salt karamellglass, citrongräs & mjölkchoklad- bavarois, espressogelé, vaniljtouille
butter & lobster broth, shizu, yuzu vinaegrette, corn creme,
Gruyére foam, balsamico lingonberries, pickled apple
black truffle, semi dried red currants, foamed chicken & fois gras velouté, dragon
fresh corn risotto, crispy panko, string beans, lemon confit hollandaise
blackened carrot from Gotland, pepper glazed pearl onion, chanterelle butter, port wine reduction, crispy potato donut
cloudberry salsa, honey glaze, deep-fried rosemary,
salty caramel ice cream, lemongrass & milk chocolate bavarois, espresso gel, vanilla toile
All menus are available for vegetarians, vegans and food allergies. Just let us know when you book your table.
Gruyèrcréme, balsamkokta lingon, picklat äpple
sotad gotländsk morot, pepparglaserad pärllök, kantarellsmör, portvinsreduktion, krispig potatismunk
salt karamellparfait, citrongräs & mjölkchoklad- bavarois, espressogelé
Lättrökt pilgrimsmussla
smörad hummerbuljong, shizu, majscréme, yuzuvinägrett
145kr
Gruyèrcréme, balsamkokta lingon, picklat äpple
sotad gotländsk morot, pepparglaserad pärllök, kantarellsmör, portvinsreduktion, krispig potatismunk
salt karamellparfait, citrongräs & mjölkchoklad- bavarois, espressogelé
smörad svampbuljong, shizu, majscréme, yuzuvinägrett
145kr
Förrätt
Vin: Leitz Magic Mountain, 2023. Nr: 70626
Öl: Lengräddad IPA Bryggverket Nr: 33349
Alk. fritt: Leffe Blonde non alcoholic Nr: 19036
Varmrätt
Vin: Châteu Lilian Ladouys, 2021 Nr: 95991
Öl: Nolaskogs, Westerbottens Bryggeri Nr: 34246
Alk fritt: Beskows VY Nr: 1959
Dessert
Vin: Florio, Marsala Superiore Dolce, 2020 Nr: 8403
Alk fritt: Hvonn Aperitif
Gruyèrcréme, balsamkokta lingon, picklat äpple
sotad gotländsk morot, pepparglaserad pärllök, kantarellsmör, portvinsreduktion, krispig potatismunk
salt karamellparfait, citrongräs & mjölkchoklad- bavarois, espressogelé
Lättrökt pilgrimsmussla
smörad hummerbuljong, shizu, majscréme, yuzuvinägrett
145kr
Gruyèrcréme, balsamkokta lingon, picklat äpple
sotad gotländsk morot, pepparglaserad pärllök, kantarellsmör, portvinsreduktion, krispig potatismunk
salt karamellparfait, citrongräs & mjölkchoklad- bavarois, espressogelé
smörad svampbuljong, shizu, majscréme, yuzuvinägrett
145kr
Förrätt
Vin: Leitz Magic Mountain, 2023. Nr: 70626
Öl: Lengräddad IPA Bryggverket Nr: 33349
Alk. fritt: Leffe Blonde non alcoholic Nr: 19036
Varmrätt
Vin: Châteu Lilian Ladouys, 2021 Nr: 95991
Öl: Nolaskogs, Westerbottens Bryggeri Nr: 34246
Alk fritt: Beskows VY Nr: 1959
Dessert
Vin: Florio, Marsala Superiore Dolce, 2020 Nr: 8403
Alk fritt: Hvonn Aperitif