Öppettider
I vårt mysiga Chambre séparée- rum tar vi emot sällskap från 12-20 personer, där ni väljer mellan vår femrätters- eller sjurätters meny.
Ni sitter helt för er själva i en härlig och trevlig miljö.
Ring 090–771000 om ni har några funderingar!
Lättrökt röding
regnbågsrom, picklade sommarprimörer, rabarberchutney, persiljerotsemulsion
Steak tartar
färsk sommartryffel, créme på tryffelpeccorino, picklade granskott, puffat bovete, färskpotatiskrisp, gräslök, tagetis
Pankopanerade krabbkakor
n´dujasås, ingefärsaioli, krispig dill, gurksallad
Ginpenslad Frøyalax
avrugakaviar, friterad purjolök, sandefjordsås, smörbakad spetskål
Kryddsotad Oxfilé
askbakad knipplök, lökemulsion, grillat smör, rödvinsreduktion, krispig & örtig färskpotatis
Mousse på Västerbottensost
syrlig svartvinbärsbladsorbet, variation av björk, rågjord
Svenska färska jordgubbar
grönpepparglass, salt cognacskaramell, krossade citrondrömmar
Soft smoked char
trout roe, pickled summer vegetables, rhubarb chutney, parsley root emulsion
Steak tartar
fresh summer truffle, truffle pecorino creme, pickled spruce shoots, puffed buckwheat, new potato chips, shives, tagetis
Crabcakes
n´duja sauce, ginger aioli, crispy dill, cucumber salad
Gin-brushed Frøya salmon
avruga caviar, fried leek, sandefjord sauce, butter-baked pointy cabbage
Beef tenderloin
ash-baked summer onions, onion emulsion, grilled butter, red wine reduction, crispy herb & panko new potatoes
Västerbotten cheese mousse
tart black currant sorbet, variation of birch, rye soil
Fresh Swedish strawberries
green pepper ice cream, salty cognac caramel, crushed dream cookies
All menus are available for vegetarians, vegans and food allergies. Just let us know when you book your table.
Lättrökt röding
picklade sommarprimörer, rabarberchutney, persiljerotsemulsion, regnbågsrom
Kryddsotad oxfilé
askbakad knipplök, lökemulsion, grillat smör, rödvinsreduktion, krispig & örtig färskpotatis
Svenska färska jordgubbar
grönpepparglass, salt cognacskaramell, krossade citrondrömmar
Steak tartar
créme på tryffelpeccorino, picklade granskott, puffat bovete, färskpotatiskrisp, gräslök,
tagetis, sommartryffel 145kr
Lättrökt pumpa & citronpärlor
picklade sommarprimörer, rabarberchutney, persiljerotsemulsion, regnbågsrom
Kryddsotad portabello
askbakad knipplök, lökemulsion, grillat smör, rödvinsreduktion, krispig & örtig färskpotatis
Svenska färska jordgubbar
grönpepparglass, salt cognacskaramell, krossade citrondrömmar
Tartar på saltbakade betor
créme på tryffelpeccorino, picklade granskott, puffat bovete, färskpotatiskrisp, gräslök,
tagetis, sommartryffel 145kr
Förrätt
Vin: R Riesling Organinc 2024, Nr: 78596
Öl: Limburgse Witte Nr: 13285
Alkfritt: Grönsöömust, 2024 Nr: 11934
Varmrätt
Vin: Vallegre Touriga Nacional, 2024 Nr: 92837
Öl: Stigbergets Victoiran Porter Nr: 10961
Alkfritt: Samuel Smith Sam's Brown Ale Alcohol free Nr: 80269
Dessert
Vin: Sobrero Moscato d'asti, 2023 Nr: 90349
Öl: Collective Arts Strawberry Lemonade Nr 10006
Sotad tonfisk
yuzumajonnäs, picklad fänkål, klarifierad tomatbuljong (jalapeño), rökt avokado, (picklade korianderfrön, chili), sakurakrasse
Pepparstekt kalvfilé
sommarprimörer, morotsemulsion, isade rädisor, sötsyrlig dillvelouté, panko & örtfriterad färskpotatis
Vaniljmarinerade svenska jordgubbar
citronglass, persiko & mascarponecrème, brynt smörbakad bittermandelkaka, jordgubbsgelé
Tartar på norrländsk ko
färskpotatischips, gryuèrecréme, puffat bovete, nattbakad kapris, picklad lök, gravad äggula 145kr
Sotad grön sparris
yuzumajonnäs, picklad fänkål, klarifierad tomatbuljong, rökt avokado, sakurakrasse
Pepparstekt rotselleribiff
sommarprimörer, morotsemulsion, isade rädisor, sötsyrlig dillvelouté, panko & örtfriterad färskpotatis
Vaniljmarinerade svenska jordgubbar
citronglass, persiko & mascarponecrème, brynt smörbakad bittermandelkaka, jordgubbsgelé
Tartar på gulbeta
färskpotatischips, gryuèrecréme, puffat bovete, nattbakad kapris, picklad lök, gravad äggula 145kr
Sotad tonfisk
Vin: Trimbach, Riesling, 2022 Nr: 2639
Öl: Dieu du Ciel Blance du Paradis Nr: 13248
Alkfritt: Codorniu Sparkling Nr 11997
Pepparstekt kalvfilé
Vin: Marqués de Riscal, Reserva, 2020. Nr: 2573
Öl: Sea Legs, Baltic porter Nr: 10240
Alkfritt: Rålund alkoholfri Nr: 19039
Vaniljmarinerade svenska jordgubbar
Vin: Sobrero, Moscato d´Asti, 2023. Nr: 90349
Öl: 3 Fonteinen Nr: 12001