Öppettider
Antingen kommer du in till oss på restaurangen tisdag-lördag från 17.00 och köper ett tjusigt presentkort, eller så trycker du på knappen här nedanför och köper ett presentkort i pdf som du själv betalar direkt och printar ut eller skickar till den du vill vara snäll med. Presentkorten gäller 1 år från och med inköpsdatumet.
Köp ett presentkortSotad Frøyalax
forellrom, misoemulsion, krispig jordärtskocka, picklad fänkål
Smörstekt färsk vit sparris
syrat äpple, ramslökshollandaise, saltad citron, pommes pinne
Tartar på eldad lammfilé
löjrom, sojapicklat vaktelägg, sås Gribiche, krispig ostronskivling, picklad lök
Krispig torsk
pak choy, spritade ärtor, smörad skaldjursbuljong, mandelpotatisstomp
Svensk ryggbiff
sotad pärllök, sparrisbroccoli, rökt paprikaemulsion, portvinsreduktion, syrligt dragonsmör, potatisterrin
Crème brûlée på getost
rödbetssorbet, kaffevispad honung, saltrostade rökta mandlar
Pavlova på mörk choklad
lingonglass, kryddkokta russin, salt karamell, rostad vit choklad, atsina
Blackened Frøya salmon
trout roe, miso emulsion, crispy jerusalem artichoke, pickled fennel
Butter-fried fresch white asparagus
apple, ramson hollandaise, salted lemon, pommes pinne
Fillet of lamb tartar
vendace roe, soy pickled quail egg, sauce Gribiche, crispy oyster mushroom, pickled onion
Crispy cod
pak choy, marinated peas, butter shellfish broth, almond potato stomp
Swedish sirloin steak
blackened pearl onions, asparagus broccoli, smoked pepper emulsion, port wine reduction, tart tarragon butter, potato terrine
Goat cheese crème brûlée
beetroot sorbet, coffee whipped honey, salt roasted almonds
Dark chocolate Pavlova
lingonberry ice cream, spice-poached raisins salty caramel, roasted white chocolate, atsina
All menus are available for vegetarians, vegans and food allergies. Just let us know when you book your table.
Sotad hälleflundra
pistagevinägrett, ramslöksemulsion, saltad citroncréme, kronärtsskocksbotten
Mjukbakad oxfilé
brytbönor, ramslökskorv, gremolatasmör, rostad tomat & kalvbuljong, frittata
Bakad glasrabarber
vaniljbavaroise, rabarberconsommé, rosenvatten, salt maräng, grön kardemummaglass, rostad mandelmassa
Gravad svensk ryggbiff
semitorkade cocktailtomater, créme på gammelknas, picklad physalis, torkad kapris, krispig färskpotatis
145kr
Sotad grön sparris
pistagevinägrett, ramslöksemulsion, saltad citroncréme, kronärtsskocksbotten
Nattbakad rotselleri
brytbönor, ostronskivling, gremolatasmör, rostad tomat & svampbuljong, frittata
Bakad glasrabarber
vaniljbavaroise, rabarberconsommé, rosenvatten, salt maräng, grön kardemummaglass, rostad mandelmassa
Carpaccio på gulbeta
semitorkade cocktailtomater, créme på gammelknas, picklad physalis, torkad kapris, krispig färskpotatis
145kr
Sotad hälleflundra / Sotad grön sparris
Vin1: Riesling Returns, The Grape Collective, 2023 Nr: 72859
Öl: Finn Spring Weisse Nr: 13261
Alkoholfritt: Johlini Sparking Tea Peach & Jasmine Nr: 11966
Svensk oxfilé / Nattbakad rotselleri
Vin: Confidences de Prieuré-Lichine, 2022 Nr: 95993
Öl: Öllenaut OU Nr: 14061
Alkoholfritt: Jus Griotte, Nr 1913
Bakad glasrabarber
Vin: Moscato d'Asti G.D Vajra, 2024 Nr:90166
Öl: Mort Subite, Juicy Crime of Passion Nr: 11423
Sotad Frøyalax
forellrom, misoemulsion, krispig jordärtskocka, picklad fänkål
Svensk ryggbiff
sotad pärllök, sparrisbroccoli, rökt paprikaemulsion, portvinsreduktion, syrligt dragonsmör, potatisterrin
Pavlova på mörk choklad
lingonglass, kryddkokta russin, salt karamell, rostad vit choklad, atsina
Tartar på sotad lammfilé
Löjrom, sojapicklat vaktelägg, sås Gribiche, krispig ostronskivling, picklad röd steklök
145kr
Sotad butternut pumpa
citronpärlor, misoemulsion, krispig jordärtskocka, picklad fänkål
Krispig löpeld
sotad pärllök, sparrisbroccoli, rökt paprikaemulsion, portvinsreduktion, syrligt dragonsmör, potatisterrin
Pavlova på mörk choklad
lingonglass, kryddkokta russin, salt karamell, rostad vit choklad, atsina
Tartar på polkabeta
tångcaviar, sojapicklat vaktelägg, sås Gribiche, krispig ostronskivling, picklad röd steklök
145kr
Förrätt
Vin: Pouilly Fuisse Vers cras, Chardonnay, Nr 90613
Öl: Remmarlöv Hazy, Nr 1201
Alkoholfritt: Nantou Sommelier Edition Nr 11908
Varmrätt
Vin:Rust en Vrede Estate Vineyards 2023, Nr 90397
Öl: Madtree Happy Amber Nr 13227
Alkoholfritt: Jus Griotte, Nr 1913
Dessert
Vin:Graham's fine ruby port, Nr 8376
Öl: Omnipollo Noa, Nr 1427