Öppettider
Antingen kommer du in till oss på restaurangen tisdag-lördag från 17.00 och köper ett tjusigt presentkort, eller så trycker du på knappen här nedanför och köper ett presentkort i pdf som du själv betalar direkt och printar ut eller skickar till den du vill vara snäll med. Presentkorten gäller 1 år från och med inköpsdatumet.
Köp ett presentkortLättrökt hälleflundra
picklad rättika, Gruyérecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion
Tartar på eldad hjort
rostad lökcréme, friterad schalottenlök, picklade granskott, Västerbottensost
Kalix Löjrom
mandelpotatiscréme, krispig dill
Halstrad Frøyalax
grön sparris, vitvinsvelouté, risoni, avruga caviar
Mjukbakad kalvfilé
glaserad svartrot, smörbakad svartrotsemulsion, romanesco, timutpepparsmör, portvinssås, potatiskrokett
Karamelliserad långlagrad brie
rostad kavringglass, portvin/körsbärsgelé, friterad rosmarin
Ganache på mörk choklad
pistageglass, vit choklad/blåbärsterrin, brynt smörbakad sockerkaka
Smoked halibut
pickled radish, Gruyére creme, crispy jerusalem artichoke, balsamico reduction
Blackened deer tartar
roasted onion creme, fried shallots, pickled pine sprout shoots, local cheese
Vendace roe from Kalix
almond potato creme, crispy dill
Grilled norwegian salmon from Frøya
green asparagus, white wine velouté, risoni, avruga caviar
Soft baked fillet of veal
glazed salsify, butter baked salsify reduction, romanesco, time pepper butter, port wine sauce, potatoes croquette
Caramelized matured French brie
ice cream on roasted brown bread, port wine/cherry gel, fried rosemary
Dark chocolate ganache
pistachio ice cream, white chocolate/blueberry terrine, browned butter- baked spongecake
All menus are available for vegetarians, vegans and food allergies. Just let us know when you book your table.
Lättrökt hälleflundra
picklad rättika, Gruyérecréme, krispig jordärtskocka, balsamicoreduktion
Mjukbakad kalvfilé
glaserad svartrot, smörbakad svartrotsemulsion, romanesco, timutpepparsmör, portvinssås, potatiskrokett
Ganache på mörk choklad
pistageglass, vit choklad/blåbärsterrin, brynt smörbakad sockerkaka
Tartar på eldad hjort
rostad lökcréme, friterad schalottenlök, picklade granskott, Västerbottensost, isad silverlök
145kr
Lättrökt tofu
picklad rättika, Gruyérecréme, krispig jordärtskocka, balsamicoreduktion
Löpeld (Lokalproducerad halloumi från Kåge)
tempeh på gula ärtro, glaserad svartrot, smörbakad svartrotsemulsion, romanesco, timutpepparsmör, portvinssås, potatiskrokett
Ganache på mörk choklad
pistageglass, vit choklad/blåbärsterrin, brynt smörbakad sockerkaka
Tartar på eldad gulbeta
rostad lökcréme, friterad schalottenlök, picklade granskott, Västerbottensost, isad silverlök
145kr
Förrätt
Vin: Trimbach Riesling, 2022 Nr: 2639
Öl: Ofrälse Hefe Nr: 13177
Alk. fritt: Flein Gelber Muskateller :Nr 91228
Varmrätt
Vin: Chateu de Seguin, 2022 Nr: 3958
Öl: Mc Chouffe Nr: 89573
Alk fritt: Cloudwater Fresh IPA Nr: 10373
Dessert
Vin: Don PX, 2003 Nr: 76180
Lättrökt hälleflundra
picklad rättika, Gruyérecréme, krispig jordärtskocka, balsamicoreduktion
Mjukbakad kalvfilé
glaserad svartrot, smörbakad svartrotsemulsion, romanesco, timutpepparsmör, portvinssås, potatiskrokett
Ganache på mörk choklad
pistageglass, vit choklad/blåbärsterrin, brynt smörbakad sockerkaka
Tartar på eldad hjort
rostad lökcréme, friterad schalottenlök, picklade granskott, Västerbottensost, isad silverlök
145kr
Lättrökt tofu
picklad rättika, Gruyérecréme, krispig jordärtskocka, balsamicoreduktion
Löpeld (Lokalproducerad halloumi från Kåge)
tempeh på gula ärtro, glaserad svartrot, smörbakad svartrotsemulsion, romanesco, timutpepparsmör, portvinssås, potatiskrokett
Ganache på mörk choklad
pistageglass, vit choklad/blåbärsterrin, brynt smörbakad sockerkaka
Tartar på eldad gulbeta
rostad lökcréme, friterad schalottenlök, picklade granskott, Västerbottensost, isad silverlök
145kr
Förrätt
Vin: Trimbach Riesling, 2022 Nr: 2639
Öl: Ofrälse Hefe Nr: 13177
Alk. fritt: Flein Gelber Muskateller :Nr 91228
Varmrätt
Vin: Chateu de Seguin, 2022 Nr: 3958
Öl: Mc Chouffe Nr: 89573
Alk fritt: Cloudwater Fresh IPA Nr: 10373
Dessert
Vin: Don PX, 2003 Nr: 76180