Öppettider
Antingen kommer du in till oss på restaurangen tisdag-lördag från 15.00 och köper ett tjusigt presentkort, eller så trycker du på knappen här nedanför och köper ett presentkort i pdf som du själv betalar direkt och printar ut eller skickar till den du vill vara snäll med.
Köp ett presentkort
eldad gurka, sås gribiche, löjrom, friterat rispapper, picklad citron
picklad fänkål, brynt smörsås, rökt olivolja, västerbottensost
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
smörkokt silverlök, krondill & musselvelouté, morotsemulsion, krispig potatis
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
brynt smör, marconamandel, kavringsmul
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
blackened cucmber, sauce gribiche, vendace roe, fried rice paper, pickled lemon
pickled fennel, browned butter sauce, smoked olive oil, local cheese
Gruyère creme, crispy jerusalem artichoke, balsamico reduction, pickled onions
butter boiled silver onion, crown dill & mussel velouté, carrot emulsion, crispy potatoes
late summer vegetables, pumpkin emulsion, chanterelle reduction, summer truffle butter, browned butter baked new potatoes
browned butter, marcona almonds, brown bread crumbles
Italian meringue, cream cheese ice cream, milk chocolate mousse, cloudberry gel
eldad gurka, sås gribiche, löjrom, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
eldad gurka, sås gribiche, citronpärlor, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
Förrätt:
eldad gurka, sås gribiche, löjrom, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
eldad gurka, sås gribiche, citronpärlor, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
Förrätt: