Öppettider

Antingen kommer du in till oss på restaurangen tisdag-lördag från 17.00 och köper ett tjusigt presentkort, eller så trycker du på knappen här nedanför och köper ett presentkort i pdf som du själv betalar direkt och printar ut eller skickar till den du vill vara snäll med. Presentkorten gäller 1 år från och med inköpsdatumet.
Köp ett presentkortHummerbisque & hummertaco
hummerkött, regnbågsrom, picklad fänkål, syrad grädde, tunnbrödtaco, brynt smörvinägrett, fänkålspollen
Tartlett på picklade kantarell
chorizo & smörsås, Svedjan hård, tryffelbalsamico, krispiga örter
Carpaccio på gravad & lättrökt fasanbröst
färskriven tryffel, bakad & vispad kycklinglever, körbärsgelé, picklade valnötter, renlav, lingonpulver
Sojabakad hälleflundra
pak choy, miso beurre blanc, yuzupärlor, krispiga riskroketter
Kryddstekt hjortinnanlår
pumpaemulsion, kampottpeppar, picklad kålrabbi, rökt morotssmör, kantarellreduktion, potatisterrin
Melted cheese sandwich
granbarksost, olivolja, surdegsbröd, vaniljhonung, nymalt kaffepulver
Mousse på lokala blåbär
vit chokladglass, romdränkt sockerkaka, limecurd, timutpepparmaräng, rostad vit choklad
Menyn från 4/11!
⭐️Krispig kungskrabba
⭐️Kalix löjrom
⭐️Gravad vildand
⭐️Pannstekt hälleflundra
⭐️Mjukbakad oxfilé
⭐️Macaron på lingon
⭐️Bavaroise på hjortron
Då vi firar 10 år kommer det tillkomma extra serveringar på 7-rättersmenyn utan extra kostnad!
Hummerbisque & hummertaco
hummerkött, regnbågsrom, picklad fänkål, syrad grädde, tunnbrödtaco, brynt smörvinägrett, fänkålspollen
Kryddbakad hjort
pumpaemulsion, kampottpeppar, kantarellreduktion, potatisterrin, rökt morotssmör, glaserad kålrabbi, svartkålschips
Mousse på lokala blåbär
romdränk sockerkaka, vit chokladglass, limecurd, timutpepparmaräng, rostad vit choklad
Carpaccio på gravat & lättrökt fasanbröst
färskriven tryffel, vispad kycklinglever, körbärsgelé, picklade valnötter, renlav, lingonpulver 145kr
Jordärtskocksbisquebisque & taco på jordärtskocka
picklad jordärtskocka, citronpärlor, picklad fänkål, syrad grädde, tunnbrödtaco, brynt smörvinägrett, fänkålspollen
Kryddbakad pumpa
pumpaemulsion, kampottpeppar, glaserad kålrabbi, svartkålschips, rökt morotssmör, kantarellreduktion, potatisterrin
Mousse på lokala blåbär
romdränk sockerkaka, vit chokladglass, limecurd, timutpepparmaräng, rostad vit choklad
Carpaccio på gravad och lättrökt gulbeta
färskriven tryffel, vispad ostrcréme, körbärsgelé, picklade valnötter, renlav, lingonpulver 145kr
Förrätt:
Vin: Riesling Returns, 2024 Nr: 72859
Öl: St Pierre Nr: 13149
Alkoholfritt: Riesling Return alcohol free Nr: 19058
Varmrätt:
Vin: Mas de Boislauzon, 2023 Nr: 95498
Öl: Hyllie Bryggeri Nr: 13160
Alkoholfritt: Rålund Alkoholfri Nr: 19039
Dessert:
Vin: Châteu Derezla Nr: 2901
Öl: Finn Chocolate stout Nr: 10004
Hummerbisque & hummertaco
hummerkött, regnbågsrom, picklad fänkål, syrad grädde, tunnbrödtaco, brynt smörvinägrett, fänkålspollen
Kryddbakad hjort
pumpaemulsion, kampottpeppar, kantarellreduktion, potatisterrin, rökt morotssmör, glaserad kålrabbi, svartkålschips
Mousse på lokala blåbär
romdränk sockerkaka, vit chokladglass, limecurd, timutpepparmaräng, rostad vit choklad
Carpaccio på gravat & lättrökt fasanbröst
färskriven tryffel, vispad kycklinglever, körbärsgelé, picklade valnötter, renlav, lingonpulver 145kr
Jordärtskocksbisquebisque & taco på jordärtskocka
picklad jordärtskocka, citronpärlor, picklad fänkål, syrad grädde, tunnbrödtaco, brynt smörvinägrett, fänkålspollen
Kryddbakad pumpa
pumpaemulsion, kompottpeppar, glaserad kålrabbi, svartkålschips, rökt morotssmör, kantarellreduktion, potatisterrin
Mousse på lokala blåbär
romdränk sockerkaka, vit chokladglass, limecurd, timutpepparmaräng, rostad vit choklad
Carpaccio på gravad och lättrökt gulbeta
färskriven tryffel, vispad ostrcréme, körbärsgelé, picklade valnötter, renlav, lingonpulver 145kr
Förrätt:
Vin: Riesling Returns, 2024 Nr: 72859
Öl: St Pierre Nr: 13149
Alkoholfritt: Riesling Return alcohol free Nr: 19058
Varmrätt:
Vin: Mas de Boislauzon, 2023 Nr: 95498
Öl: Hyllie Bryggeri Nr: 13160
Alkoholfritt: Rålund Alkoholfri Nr: 19039
Dessert:
Vin: Châteu Derezla Nr: 2901
Öl: Finn Chocolate stout Nr: 10004