Öppettider
Vår vackra restaurangs varma atmosfär passar utmärkt för sällskap från 8 personer upp till 80 personer. Vårt kök levererar prisvärd och kreativ mat perfekt för dig som vill representera med dina kollegor, inbjudna gäster, högtidsfirande eller kompisgäng.
Vi har dessutom vårt "Privata rum" där du sitter lite för dig själv, här tar vi 12-20 personer. Här väljer ni mellan vår femrätters- eller sjurättersmeny för hela sällskapet.
Ring oss på 090-77 10 00 för att boka ditt sällskap, eller om du vill komma ner till oss för en visning av lokalen.
Tomatbuljong, grön tomat, vattenmelon, koriander, avokadocrème, olivolja
Anksky, röda vinbär, jordärtskockscrème, anklever, krispig ostronskivling
Snökrabba, picklad rättika, pistagevinägrett, citron, chili, tagetes
Risotto på vit sparris, brödkrutong, confiterad citronhollandaise, buskkrasse
Terrin på oxkind och rödbeta, syrlig potatispuré, långpepparsky, sotad vårlök, körvelsmör
Variation på västerbottensost, bakad rabarber
Havtornscurd, jordgubbssalsa, jordgubbssorbet, krassegelé, mjölkflarn
Tomato broth, green tomato, watermelon, cilantro, avocado cream, olive oil
Duck jus, red currants, Jerusalem artichoke cream, duck liver, crispy oyster mushroom
Snow crab, pickled radish, pistachio vinaigrette, lemon, chili, marigold
Risotto with white asparagus, bread crouton, confit lemon hollandaise, wood sorrel
Terrine of beef cheek and beetroot, tangy potato puree, long pepper jus, charred spring onion, chervil butter
Variation of Västerbotten cheese, baked rhubarb
Sea buckthorn curd, strawberry salsa, strawberry sorbet, microgreen jelly, milk tuile
Tomatbuljong, grön tomat, vattenmelon, koriander, avokadocrème, olivolja
Terrin på oxkind och rödbeta, syrlig potatispuré, långpepparsky, sotad vårlök, körvelsmör
Havtornscurd, jordgubbssalsa, krassegelé, mjölkflarn
picklad rättika, pistagevinägrett, citron, chili, tagetes
145kr
Tomatbuljong, grön tomat, vattenmelon, koriander, avokadocrème, olivolja
rödbeta, syrlig potatispuré, långpepparsky, sotad vårlök, körvelsmör
Havtornscurd, jordgubbssalsa, krassegelé, mjölkflarn
picklad rättika, pistagevinägrett, citron, chili, tagetes
145kr
Förrätt
Tomatbuljong, grön tomat, vattenmelon, koriander, avokadocrème, olivolja
Terrin på oxkind och rödbeta, syrlig potatispuré, långpepparsky, sotad vårlök, körvelsmör
Havtornscurd, jordgubbssalsa, krassegelé, mjölkflarn
picklad rättika, pistagevinägrett, citron, chili, tagetes
145kr
Tomatbuljong, grön tomat, vattenmelon, koriander, avokadocrème, olivolja
rödbeta, syrlig potatispuré, långpepparsky, sotad vårlök, körvelsmör
Havtornscurd, jordgubbssalsa, krassegelé, mjölkflarn
picklad rättika, pistagevinägrett, citron, chili, tagetes
145kr
Förrätt