Öppettider
Vår vackra restaurangs varma atmosfär passar utmärkt för sällskap från 8 personer upp till 80 personer. Vårt kök levererar prisvärd och kreativ mat perfekt för dig som vill representera med dina kollegor, inbjudna gäster, högtidsfirande eller kompisgäng.
Ring oss på 090-77 10 00 för att boka ditt sällskap, eller om du vill komma ner till oss för en visning av lokalen.
eldad gurka, sås gribiche, löjrom, friterat rispapper, picklad citron
picklad fänkål, brynt smörsås, rökt olivolja, västerbottensost
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
smörkokt silverlök, krondill & musselvelouté, morotsemulsion, krispig potatis
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
brynt smör, marconamandel, kavringsmul
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
blackened cucmber, sauce gribiche, vendace roe, fried rice paper, pickled lemon
pickled fennel, browned butter sauce, smoked olive oil, local cheese
Gruyère creme, crispy jerusalem artichoke, balsamico reduction, pickled onions
butter boiled silver onion, crown dill & mussel velouté, carrot emulsion, crispy potatoes
late summer vegetables, pumpkin emulsion, chanterelle reduction, summer truffle butter, browned butter baked new potatoes
browned butter, marcona almonds, brown bread crumbles
Italian meringue, cream cheese ice cream, milk chocolate mousse, cloudberry gel
eldad gurka, sås gribiche, löjrom, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
eldad gurka, sås gribiche, citronpärlor, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
Förrätt:
eldad gurka, sås gribiche, löjrom, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
eldad gurka, sås gribiche, citronpärlor, friterat rispapper, picklad citron
sensommarprimörer, pumpaemulsion, kantarellreduktion, sommartryffelsmör, brynt smörbakad färskpotatis
italiensk maräng, färskostglass, mjölkchokladmousse, hjortrongelé
gruyèrecréme, krispig jordärtskocka, balsamreduktion, picklad lök
Förrätt: