Öppettider
Under sommarens fina dagar så sker vår servering utomhus, samma upplägg med menyn och dryckespaket.
Tak, väggar , värmer och filtar håller er varma hela kvällen!
mandelpotatisskum, friterad dill, ättiksgelé, rostad blå vallmo, picklad lök, svarvad krispig potatis
brynt smöremulsion, rökt äppelkompott, Svedjan Hård, portvinsgelé
puffat parmesanchips, picklade granskott, tryffelmajonnäs, torkad kapris, gravad äggula, krasse
forellrom, smörskummad hummerbuljong, ingefärsbakade gulbetor, brynt morotspuré
smörstekt ostronskivling, rosépepparemulsion, honungsbakad svartrot, dragonreduktion, rökt smör, potatisterrin
Marsalabakade fikon, saltrostade rökta mandlar
hjortronglass, Brännlands iscidergelé, brynt smörbakad pistagekaka, salt maräng, myltade hjortron
almond potato foam, fried dill, vinegar gel, roasted poppy seeds, pickled onion, crispy potato
browned butter emulsion, smoked apple compote, local cheese, port wine gel
puffed parmesan chips, pickled spruce shoots, truffle mayonnaise, dried capers, cured egg yolk, cress
trout roe, buttered lobster broth, ginger-baked yellow beetroot, carrot pure,
butter-fried oyster mushrooms, rose pepper emulsion, honey-baked salsify, smoked butter, potato terrine, tarragon reduction sauce
Marsala baked figs, salt roasted and smoked almonds
cloudberry ice cream, ice cider gel, browned butter-baked pistachio cake, salt meringue, cured cloudberries
All menus are available for vegetarians, vegans and food allergies. Just let us know when you book your table.
mandelpotatiscréme, friterad dill, ättiksgelé, rostad blå vallmo, picklad lök, svarvad krispig potatis
smörstekt ostronskivling, rosépepparemulsion, honungsbakad svartrot, dragonreduktion, rökt smör, potatisterrin
hjortronglass, Brännlands iscidergelé, brynt smörbakad pistagekaka, salt maräng, myltade hjortron
puffat parmesanchips, picklade granskott, tryffelmajonnäs, torkad kapris, gravad äggula, krasse
145kr
mandelpotatiscréme, friterad dill, ättiksgelé, rostad blå vallmo, picklad lök, svarvad krispig potatis
smörstekt ostronskivling, rosépepparemulsion, honungsbakad svartrot, dragonreduktion, rökt smör, potatisterrin
hjortronglass, Brännlands iscidergelé, brynt smörbakad pistagekaka, salt maräng, myltade hjortron
puffat parmesanchips, picklade granskott, tryffelmajonnäs, torkad kapris, gravad äggula, krasse
145kr
Förrätt
Vin: Leth Duett, 2023. Nr: 4587
Öl: Bru-Team IPA Bryggverket Nr: 33996
Alk. fritt: Kimino Sparkling Yuzu Nr: 83433
Varmrätt
Vin: Barolo Bussia Carlo Vignione, 2018 Nr: 93893 Öl: Oettinger Black Beer, Nr: 13167
Alk fritt: Beskows VY Nr: 1959
Dessert
Vin: Brännlands iscider, 2022 Nr: 2918
mandelpotatiscréme, friterad dill, ättiksgelé, rostad blå vallmo, picklad lök, svarvad krispig potatis
smörstekt ostronskivling, rosépepparemulsion, honungsbakad svartrot, dragonreduktion, rökt smör, potatisterrin
hjortronglass, Brännlands iscidergelé, brynt smörbakad pistagekaka, salt maräng, myltade hjortron
puffat parmesanchips, picklade granskott, tryffelmajonnäs, torkad kapris, gravad äggula, krasse
145kr
mandelpotatiscréme, friterad dill, ättiksgelé, rostad blå vallmo, picklad lök, svarvad krispig potatis
smörstekt ostronskivling, rosépepparemulsion, honungsbakad svartrot, dragonreduktion, rökt smör, potatisterrin
hjortronglass, Brännlands iscidergelé, brynt smörbakad pistagekaka, salt maräng, myltade hjortron
puffat parmesanchips, picklade granskott, tryffelmajonnäs, torkad kapris, gravad äggula, krasse
145kr
Förrätt
Vin: Leth Duett, 2023. Nr: 4587
Öl: Bru-Team IPA Bryggverket Nr: 33996
Alk. fritt: Kimino Sparkling Yuzu Nr: 83433
Varmrätt
Vin: Barolo Bussia Carlo Vignione, 2018 Nr: 93893 Öl: Oettinger Black Beer, Nr: 13167
Alk fritt: Beskows VY Nr: 1959
Dessert
Vin: Brännlands iscider, 2022 Nr: 2918